Nieuwsbrief
aanmelden
cursusdata
contact

Welkom bij de nieuwsbrief van verloskundigenpraktijk De Moriaen

 

2018 is een speciaal jaar, voor jullie als aanstaande ouders, maar ook voor ons als verloskundigenpraktijk!

 

OPROEP !! 

Foto’s , anekdotes, filmmateriaal en andere relikwieen kun je sturen naar 25jaar@moriaen.nl of afgeven op de praktijk Markt 21 Geertruidenberg. We maken een voor iedereen toegankelijke presentatie van ons werk.

Want wij jubileren!

 

Wij willen ons 25-jarig bestaan vieren met alle mensen die in de periode 1993-2018 belangrijk voor ons zijn geweest. Al die mensen die ons bestaansrecht hebben gegeven.

 

Dus alle moeders, vaders, zwangeren, kinderen, verloskundigen, kraamverzorgenden, cursusleidsters, huisartsen, fysiotherapeuten, gynaecologen, verpleegkundigen, geboortezorgpartners, vrienden en geliefden die zich onderdeel voelen van onze Moriaenfamilie.

 

In deze nieuwsbrief kun je lezen welke festiviteiten er gepland zijn. Sommige kleinschalig, sommige ook heel grootschalig. Sommige nog te bedenken. Maar altijd om stil te staan en te vieren dat Verloskundigenpraktijk De Moriaen al 25 jaar garant staat voor liefdevolle deskundige zorg.

 

Het hele jaar door: Alle kinderen geboren in 2018 krijgen een lieve Moriaenmuts.

 

Februari:   Soepmaand

In samenwerking met het Soepcafé uit Geertruidenberg krijgen alle februarimoriaenmoeders en hun gezin 'kraamkost' aangeboden. Om aan te sterken en een dag in de, eerste kraamweek, niet te hoeven koken.

 

Maart:     Every bunny love some bunny

Voor ieder kleintje geboren in maart een lief 'konijnenbedlampje'

 

April:     Rammelaar

In april krijgen alle moriaenbaby's een leuke handgemaakte rammelaar.

De rammelaar is speelgoed dat al eeuwen oud is. Een rammelaar kan als een middel van bescherming worden gezien tegen ziekten en ongeluk. 

 

Mei:

In de meimaand ontvangen alle kraamgezinnen een heerlijke door bakkerij van der Westen uit Raamsdonksveer gebakken krentenmik. Een krentenmik werd vroeger meegenomen door de kraamvisite.

 

 

September:    Presentatie 25 jaar Moriaen

 

OPROEP !! 

Foto’s , anekdotes, filmmateriaal en andere relikwieen kun je sturen naar 25jaar@moriaen.nl of afgeven op de praktijk Markt 21 Geertruidenberg. We maken een voor iedereen toegankelijke presentatie van ons werk.

 

Oktober: feestmaand

 

5 oktober hopen wij met alle moriaenmoeders en hun bij ons geboren kinderen een foto op de markt te maken (zou de markt groot genoeg zijn ?) info over aanmelden volgt.

 

6 oktober: feest voor genodigden

Markt 21     4931 BR Geertruidenberg     0162-523349      info@moriaen.nl