nieuwsbrief
aanmelden
cursusdata
contact

De verloskundigen

 

Verloskundigenpraktijk De Moriaen is van drie verloskundigen: Yvonne Bakker, Merlijn de Boer en Ingrid Damen. Daarnaast hebben wij drie vaste waarneemsters: Eefje Willekes, Rene de Bruijn en ilja Geerts. Afwisselend hebben wij dienst wat betreft spreekuren en bevallingen. Voordat je gaat bevallen heb je ons al diverse malen ontmoet tijdens het spreekuur. Degene die dienst heeft op het moment dat je gaat bevallen zal je bevalling begeleiden. We weten, het team lijkt groot. We doen echter extra werkzaamheden binnen onze praktijk als echografie, coaching, scholing, cursussen, anticonceptie en kraamzorg dat we elkaar wel nodig hebben.

 

Praktijkassistenten

 

Anjo Hoeke, Ans van der Put en Carla van Nunen zijn onze praktijkassistenten. Anjo is er op maandag en dinsdag de hele dag en op woensdag en vrijdagochtend. Zij regelt afspraken en doet alle administratieve handelingen. Ans is er op maandag en dinsdag voor de administratie van de kraamzorg en op donderdag voor de geboortezorg. Zij vervangt Anjo tijdens haar vakanties. Carla regelt alles met betrekking tot het cursusaanbod en trainingen voor kraamverzorgenden.

 

Studenten

 

Er is regelmatig een verloskundestudent in de praktijk. Afhankelijk van het leerjaar waarin zij zich bevindt zal zij diverse handelingen zelfstandig verrichten, echter altijd onder directe begeleiding van één van ons. Mocht er iets zijn wat je graag alleen met de verloskundige wilt bespreken, dan kun je dat altijd aangeven. De student zal zich met een brief op het bord in de wachtkamer voorstellen.

 

Achterwacht

 

Onze praktijk heeft een achterwachtregeling met de verloskundigen uit Oosterhout. Dit betekent, dat als er meerdere bevallingen tegelijk zijn, wij hen vragen te komen. Gelukkig komt dit maar zelden voor.

Markt 21     4931 BR Geertruidenberg     0162-523349     info@moriaen.nl