nieuwsbrief
aanmelden
cursusdata
contact

Cursus borstvoeding

 

 

Wil je straks je baby borstvoeding geven, of voed je op dit moment je kindje? Dan is het goed om te weten dat zelfvertrouwen, de juiste informatie en een goede voorbereiding tijdens de zwangerschap erg belangrijk zijn voor een fijne borstvoedingstijd.

De cursus borstvoeding wordt verzorgd door een kraamverzorgende / borstvoedingscoach met ruime ervaring op het gebied van geven van borstvoeding.

 

De cursus is bedoeld voor (aanstaande) moeders, hun partners en andere belangstellenden. De cursus bestaat uit twee avonden van 20.00 tot 22.00 uur. Op deze avonden wordt onder andere verteld over de werking van borstvoeding, het aanleggen, hoe je kunt weten dat je kindje genoeg voeding krijgt, de kraamtijd, de periode daarna en het voorkomen en oplossen van problemen. Tevens wordt een korte introductie gegeven over het afkolven en bewaren van moedermelk. Er is ruime gelegenheid tot het stellen van vragen.

 

Waar en wanneer
 

De cursus wordt gegeven op twee avonden van 20.00 - 22.00 uur in verloskundigenpraktijk De Moriaen, Markt 21 te Geertruidenberg.

 

Kosten
 

De kosten bedragen € 47.50 voor twee avonden, inclusief koffie/thee en cursusmateriaal. Deelname van je partner is gratis.

 

Hier aanmelden

Markt 21     4931 BR Geertruidenberg     0162-523349     info@moriaen.nl