aanmelden
cursusdata
contact

Cursusaanbod in verloskundigenpraktijk de Moriaen

 

In onze Verloskundigenpraktijk bieden we, naast de zorg voor zwangeren ook een aantal cursussen.

Het totaalaanbod hebben we met veel zorg samengesteld, zodat het voor iedere zwangere mogelijk is om aan één of meer van de cursussen mee te doen. Het aanbod is verdeeld in cursusavonden met onderwerpen die zich richten op de tijd vóór de bevalling.

Om deel te nemen, hoef je niet bij ons in de praktijk onder controle te zijn. Iedere zwangere die het leuk vindt mag van ons cursusaanbod gebruik maken. Dus ook als je bij een andere verloskundigenpraktijk, huisarts of gynaecoloog onder controle bent of in een andere gemeente woont.

 

Voorlichtingsavonden over de bevalling

We organiseren regelmatig twee gratis, opeenvolgende voorlichtingsavonden over de bevalling en de tijd na de bevalling. Deze avonden bevatten informatie over de bevalling. Ze vervangen niet een voorbereidende zwangerschapscursus!

Verder

 

Cursus borstvoeding

Deze twee avonden durende cursus geeft de juiste informatie, voor meer zelfvertrouwen en een goede voorbereiding. Met als resultaat: een fijne borstvoedingstijd.

Verder

 

Zwangerschapsyoga

9 lessen voor de bevalling en 1 na de bevalling waarin ontspanning en contact maken met je baby centraal staan.

Een goede voorbereiding voor iedere zwangere.

Verder

 

Bevallen doe je samen

Het doel is, dat je goed voorbereid aan de bevalling begint, samen met je partner. Deze cursus omvat drie bijeenkomsten vóór de bevalling.

Verder

Markt 21     4931 BR Geertruidenberg     0162-523349     info@moriaen.nl